Copyright © 2008 O.E.S DISTRIMED
Profili i Firmės
Misioni & Synimi
Ēertifikimet
Si tė na gjeni
Arritjet tona
Ju jeni ketu : Hyrje --Arritjet
hyrjeGuideClick for english version
Hyrje
Rreth nesh
Tė Reja
Produktet
Kontaktoni
sdfgdg
Suport e Servis

 

“NJE PUNE E BUKUR ESHTE ME E DOBISHME SE 1000 FJALE TE BUKURA”

 (Sami Frasheri).

Ky citim i vlefshem i autorit na dha shkendijen per tu prezantuar para jush, duke sjelle ne vemendjen tuaj punen, seriozitetin dhe perkushtimin tone te ketyre viteve me ane te kontratave te realizuara me sukses nga O.E.S DISTRIMED ne institucionet shendetesore publike me te rendesishme ne Shqiperi .

Ketu jane paraqitur vetem nje pjese e kontaratave te realizuara me sukses nga kompania jone, qe na ben krenar per rrugen e bere deri tani dhe na obligon per suksese edhe me te medha ne fushen qe operojme.

ENTI I PROKURUES
OBJEKTI I KONTRATAVE
Viti 2009
Dr.Pergj.Burgjeve  Blerje aparatura mjeksore 
Dr.Pergj.Burgjeve  Blerje Pajisjesh Mjekesore dhe stomatollogjike
Q.S.U.T. Materiale mjeksore Neurokirurgji 
Poliklinika Nr. 3 Blerje kite, reagente dhe Mjete Laboratorike
Q.S.U.T Tirane  Kontraste (370/100=3000 cope)
Q.S.U.T Tirane  Blerje pajisje mjeksore
D.SH.P Sarande Blerje CT scanner ECHO dhe pajisje te tjera mjekesore
Q.K.T Gjakut Blerje qese Filtra, materiale konsumi 
Q.S.U.T Tirane  Blerje pajisje mjeksore P.C.R
D.SH.P Kavaje  Blerje kite dhe reagente
Q.S.U.T Tirane  Blerje Materiali qepes kirurgjikal
Q.S.U.T Tirane  Blerje aparati EMG
S.U.Q.U.  Tirane  Blerje kite laboratorike    
Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkoder Blerje pajisje laboratori per Fakultetin e Infermjerise
Drejtoria e Spitalit Gjirokaster Blerje kite dhe reagente
Viti 2008
Drejtoria e Shendetit Publik Sarande  Blerje e artikujve  mjekesore per sherbimin e urgjences 
Poliklinika e Specialiteteve nr,3 Tirane  Blerje materialesh per laboratorin biokimik
Q.Komb.Trans.Gjakut Tirane  Blerje filtra deleukocitare 
Spitali Rajonal Durres  Furnizim me pajisje mjeksore URL
SUQU Tirane  Blerje kite laboratori 
SUQU Tirane  Blerje materialesh mjekimi dhe serume 
Drejoria e shendetit Publik Berat  Kite dhe reagente per laboratorin e shendetit publik
Drejtoria e Shendetit Publik Sarande  Blerje pajisje mjeksore  per sherbimin e urgjences sarande
Spitali Rajonal Durres  Blerje materiale mjekimi 
QSUT Tirane  Blerje materialesh mjeksore per sherbimin e neurokirurgjise
QSUT Tirane  Materiale mjeksore per hemodinamiken 
Drejtoria e pergjithshme e burgjeve Tirane  Blerje pajisje mjeksore dhe dentare 
Spitali Rajonal Lezhe  Blerje pajisje mjeksore