Copyright © 2008 O.E.S DISTRIMED
Profili i Firmės
Misioni & Synimi
Ēertifikimet
Si tė na gjeni
Guida
Ju jeni ketu : Hyrje --Guida
hyrjeGuideClick for english version
Hyrje
Rreth nesh
Tė Reja
Produktet
Kontaktoni
sdfgdg
Suport e Servis

 

pc-16-5Rreth Nesh
vije-5
Profili i Kompanise Synimi dhe Misioni Yne
Arritjet e kompanise sone Çertifikimet
Foto-Album Kontaktoni me Stafin tone
   
pc-16-4Njoftime  
vije-4
Njoftime
   
pc-16-3Produktet tona  
vije-3
Pajisje Elektronike Mjekesore Pajisje Laboratori
Materiale te konsumueshme Spitalore Podukte Para Farmaceutike
Produkte Farmaceutike Zgjidhje per Hemoroidet (Majasellin)
   
pc-16-2Suport dhe Servis  
vije-2
Suport dhe servis
   
pc-16-1Informacion Kontakti  
vije-1
Zyrat Qendrore Informacion Kontakti
Seksioni i Shitjeve Seksioni i Marketingut