Copyright © 2008 O.E.S DISTRIMED
Profili i Firmės
Misioni & Synimi
Ēertifikimet
Si tė na gjeni
Misioni dhe Synimi Yne
Ju jeni ketu : Hyrje --Misioni dhe synimi Yne
hyrjeGuideClick for english version
Hyrje
Rreth nesh
Tė Reja
Produktet
Kontaktoni
sdfgdg
Suport e Servis

 

Misioni yne

O.E.S DISTRIMED kontribuon me perkushtim ne mundesimin e zgjidhjeve te perballueshme dhe cilesore ne shendetesi per segmentet e tregut ku konkurojme ne Shqiperi.

Misioni yne eshte te ofrojme dhe shperndajme zgjidhje inovatore shendetesore, qe vijne ne konsultim me profesionistet me te njohur te fushes mjekesore, qe permisojne cilesine e jetes per pacientet dhe rrisin mundesite per klientet tane dhe aksioneret.

Synimi yne

Te behemi kompania lider ne lemin shendetesor shqiptar ne segmente te caktuara kyc, duke prezantuar produkte te reja mjekesore ne te mire te pacientit dhe te imponojme vlera me korrektesen dhe perfeksionin e punes tone.