Copyright © 2008 O.E.S DISTRIMED
Profili i Firmės
Misioni & Synimi
Ēertifikimet
Si tė na gjeni
Evenimente
Ju jeni ketu : Hyrje --Te rejat
hyrjeGuideClick for english version
Hyrje
Rreth nesh
Tė Reja
Produktet
Kontaktoni
sdfgdg
Suport e Servis

 

Per arsye te rritjes se shpejte Zyrat e Kompanise O.E.S DISTRIMED sh.p.k jane zvendosur ne ambjente te reja.

Mars 2010, Tirane, O.E.S DISTRIMED sh.p.k  (www.oesdistrimed.com), kompania lider ne shperndarjen dhe servisin e pajisjeve mjekesore peson rritje dhe zgjerim duke perfshire nje numur total prej 11 te punesuar.

O.E.S DISTRIMED.sh.p.k eshte e vendosur ne Bulevardin Bajram CURRI, ne nje godine te re ne krah te lumit te Lanes ne rruge kryesore, ne zonen e Tiranes se re. Ambjentet e reja te komapnise zene nje siperfaqe totale prej 720 m2 te ndare ne tre katet e para te nje godine 11 kateshe.

“Ambjentet e reja te kompanise jane nje nga sinjalet e shumta qe flasin per rritjen e kompanise sone” ka thene Zonja Orjada JAHO, Administratore e Kompanise O.E.S DISTRIMED sh.p.k. “Ne tremujorin e pare te vitit 2010, ne aplikojme servis te plote te pajisjeve Elektro-mjekesore, duke tejkaluar objektivat tona. Ne vazhtojme rritjen dhe zgjerimin duke u bazuar ne klientelen tone prej mbi 300 subjekte qe perfshijne sektorin privat dhe shteteror. Duke rritur ritmin e sherbimeve tona ndaj klienteve, ne mbeshtetsim zhvillimin dhe qendrueshmerine e biznesit te tyre.”

Ambjentet e reja prej 720 m2 mundesojne ne te njejten adrese: zyrat e punes, magazinen dhe servisin duke perbere favor si per vete O.E.S DISTRIMED sh.p.k ashtu edhe per klientet tane.

Levizja drejt ambjenteve te reja perben afersisht dyfishimin e siperfaqes se punes, krahasuar me ish ambjentet tona ne Ish-Bllok, Rruga Brigada e Tete qe nga Marsi i vitit 2003. Per me teper ne ambjentet e reja te kompanise sigurohet komoditet per punonjesit e O.E.S DISTRIMED sh.p.k duke perfshire Bar_kafe ne ambjentet e brendeshme dhe parking falas.