Copyright © 2008 O.E.S DISTRIMED
Profili i Firmės
Misioni & Synimi
Ēertifikimet
Si tė na gjeni
Suport dhe Servis
Ju jeni ketu : Hyrje --Suport dhe Servis
hyrjeGuideClick for english version
Hyrje
Rreth nesh
Tė Reja
Produktet
Kontaktoni
sdfgdg
Suport e Servis

 

Ne ofrojme suport dhe servis per pajisjet elektronike mjekesore. Nese ndonje aparature e juaja ka nevoje per servis atehere jeni te lutur te ndiqni proceduren si me poshte: Kontaktoni departamentin teknik te kompanise:
Electro-Medical Service
Kontaktoni departamentin teknik te kompanise dhe sqaroni problemin qe keni me pajisjen tuaj. Ne baze te kerkeses tuaj do te merrni nga perfaqsuesi i ketij departamenti numrin e sherbimit te klientit (Autorizim servisi) dhe detaje te tjera kur, dhe ku do te dergohet pajisja juaj per servis. Pajisjet nuk do te pranohen ne servis nese nuk perputhen te dhenat e pajisjes (Nr, serial, marka modeli) me ato te dhena nga departamenti teknik, gjate kontaktit paraprak, pra beni kujdes gjate kontaktit me personelin tone qe te jepni te dhena te sakta mbi pajisjen qe kerkoni t'i beni servis. Pajisjet qe jane brenda garancise duhet te shoqerohen patjeter me flete garancine origjinale.

Kompania jone nuk mban pergjegjsi per materialet tuaja gjate transportit: Transportimi i pajisjeve per servis si dhe sigurimi i tyre gjate transportit duhet te kryhet nga vete klienti. Pas servisit, perseri klienti duhet te siguroje menyren e transportit te pajisjes se riparuar per ne ambjentet e tij. Pajisjet e riparuara kane garanci 2 muaj per modulin e riparuar. Pajisjet qe jane blere direkt nga kompania kane 1 vit garanci per modulin e riparuar.

Pajisjet, pas marrjes se autorizimit per servis duhet te vijne ne servisin e O.E.S DISTRIMED ne adresen e meposhteme:

Bulevardi "Bajram Curri" Pallati "Kastrati", Tirane.

Departamenti teknik O.E.S DISTRIMED:

Telefon : (04) 227 0660
Fax : (04) 224 1106
e-mail : service@oesdistrimed.com